ugN Gaming

DayZ Flashback - DayZ on Arma 3 => General DayZ Flashback => Topic started by: KrisiS on May 31, 2016, 10:58:52 PM

Title: Server Update ARMA 1.60 and EXILE 0.9.61 - Bug Reports etc..
Post by: KrisiS on May 31, 2016, 10:58:52 PM
Server is updated now...

Known bug, if you get out of your vehicle you will need to flip it before you can get back into it again.
Title: Re: Server Update ARMA 1.60 and EXILE 0.9.61 - Bug Reports etc..
Post by: BlackOps^ on June 01, 2016, 09:30:52 PM
Flipping the UAZ doesn't let me back in it, but re-logging does.

Title: Re: Server Update ARMA 1.60 and EXILE 0.9.61 - Bug Reports etc..
Post by: KrisiS on June 01, 2016, 11:01:04 PM
This issue 'should' be fixed now. Let me know here if it continues please :)
Title: Re: Server Update ARMA 1.60 and EXILE 0.9.61 - Bug Reports etc..
Post by: BlackOps^ on June 03, 2016, 07:02:12 AM
Nobody else has replied, but it's not quite right again. I haven't tried cars, but it bugs out on the bikes. I tried re-logging first time it happened, but when I approached my bike, it instagibbed me!
Title: Re: Server Update ARMA 1.60 and EXILE 0.9.61 - Bug Reports etc..
Post by: Mitton on June 04, 2016, 01:35:48 AM
I'm wondering if the Exile mod (or one of the updated mods) on the server side might be corrupted and causing some of these problems with vehicles?  We're having that old problem of clothing vanishing while we're wearing it again, and sometimes when clothing/bags are stored in inventory/backpacks, the contents vanish.  Is very strange.